Riia ja Vilniuse börsidel olid ülekaalus langusmeeleolud

Mari Kamps
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaade OMXi Riia aktsiate nimekirjale
Vaade OMXi Riia aktsiate nimekirjale Foto: Reuters / Scanpix

Sarnaselt Tallinna börsile lõpetasid täna miinuses ka Riia ja Vilniuse börsid - Riia indeks OMXR langes eilsega võrreldes 6,05 protsenti 314,86 punktini ja Vilniuse OMXV 8,19 protsenti 244,38 punktini.

Balti nimekirjas oli tõusvate aktsiate esireas Leedu veinitööstus Anyksciu Vynas AB, kallinedes päeva jooksul 9,80 protsenti. Sellele järgnes mööblitööstuse Klaipedos Baldai AB aktsia 9,38 protsendiga.

Esikolmikusse mahtus Eesti autoohutusrihmade tootja Norma (+ 8,55 protsenti). Leedu külmikutetootja Snaige aktsia kerkis 8,33 protsenti, platseerudes neljandale kohale.

Miinuspoolele jäänud aktsiate nimekirja juhib Ledu tolliladude ja -terminalidega tegelev Kauno Tiekimas, odavnedes 15,0 protsenti nagu ka Eesti Silvano Fashion Groupi aktsia.

Neile järgnesid kaks Leedu firmat - väetisetootja Lifosa (14,98 protsenti) ja farmaatsiatööstus Sanitas (-14,97 protsenti).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles