Kalaliidu liikmed on Rimi ja Prismaga sarnases segaduses, ootavad juhilt selgitusi

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti ühe suurima kalatöötleja M.V.Wool juhi Mati Vetevoolu sõnul ootab ta kalaliidu juhatuse liikmena juhilt selgitusi viimastel päevadel meedias välja käidud väidete osas.
Eesti ühe suurima kalatöötleja M.V.Wool juhi Mati Vetevoolu sõnul ootab ta kalaliidu juhatuse liikmena juhilt selgitusi viimastel päevadel meedias välja käidud väidete osas. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Kaks päeva tagasi ilmus meedias uudis, et kalaliidu liikmed on lõpetanud koostöö jaekettide Rimi ja Prismaga. See tuli üllatusena nii jaekettidele kui ühe liidu juhatuse liikme kinnitusel ka neile endile.

«Meil pole mitte mingisugust informatsiooni selle kohta. Minule on see täiesti vastuvõetamatu ja ma töötan kõikide kettidega rahulikult edasi,» lausus ühe suurema Eesti kalatöötleja M.V.Wooli juhataja Mati Vetevool esmaspäevase uudise peale.

Ta lisas, et täna hommikul koguneb kalaliidu juhatus koosolekule, kus ta loodab juhatuse liikmena olukorras selgust saada. «Siiamaani ei ole ma ka kalaliidust mingit informatsiooni kuulnud. Minu jaoks täielikult jabur [olukord]. Mina olen kalaliidu juhatuse liige ja eile (üleeile – toim) vaatasin isegi, silmad punnis,» nentis Vetevool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles