Soorm on endiselt lihatööstuse juhtimisest eemal ja põhjusi ei tea seniajani

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teet Soorm (keskel) on teadmata ajaks Rakvere lihatööstuse juhtimisest kõrvaldatud koos mitme teise juhatuse liikmega.
Teet Soorm (keskel) on teadmata ajaks Rakvere lihatööstuse juhtimisest kõrvaldatud koos mitme teise juhatuse liikmega. Foto: Elmo Riig / Sakala

Soome lihatööstuskontserni HKScan Baltikumi juhatuse esimees Teet Soorm on ettevõtte igapäevasest juhtimisest endiselt eemaldatud ega tea, kuna ta tööle tagasi võiks naasta.

Küsimuste peale, et mis põhjustel või kui kaua Soorm töölt eemal peab olema, ei osanud tippjuht vastata. «Ei oma infot selle kohta. Oleme kogu juhatusega töölt kõrvaldatud,» ütles Soorm BNS-ile. Ta ei ole käinud kuskil ka ütlusi andmas. «Kui sisejuurdlus lõpetatakse, eks siis ole paista, mis tulemused on ja siis lähme edasi. Praegu ei tea midagi,» lisas lihatööstur.

HKScan alustas novembri keskel ettevõttesisest juurdlust oma Baltikumi äritegevuse üle. Üle vaadatakse kogu juhtkonna tegevus ja osa juhtkonnast on selguse saamiseni vabastatud oma töökohustustest.

Kontserni Baltikumi ajutiseks juhiks määratud Anne Mere ütles novembri keskel, et nad loodavad sisejuurdluse läbi viia lähinädalate jooksul. «HKScani juhtkond on saanud infot, mis vajab uurimist, et kindel olla, et ettevõttes on järgitud hea juhtimise põhimõtteid ja samuti ka meie sisemist käitumisjuhendit,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles