Vennad teenivad mänguasjamüügist väikese varanduse (1)

Kristi Malmberg
, majandustoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavune popp pühadekingitus lastele.
Tänavune popp pühadekingitus lastele. Foto: Jonathan Brady/PA Wire/PA Images

Kaks venda teenivad ilmselt tuhandeid dollareid tänu selle, et oskasid ette aimata ühe mänguasja ülimalt populaarseks muutumist, kirjutab Businessinsider.

Arizonast pärit vennad nägid ette, et munast kooruvad Hatchimalid muutuvad tänavu USAs äärmiselt populaarseks pühadeaegseks kingituseks.

Mike ja Stan Zappa ostsid juba oktoobri alguses 5000 dollari eest kokku 50 Hatchimali, lootes need hiljem kingitusi otsivatele vanematele suure kasuga maha müüa. Poolteist kuud hiljem on nende ennustus õigeks osutunud ja kõik vanemad otsivad oma lastele Hatchimale.

Vennad on praeguseks eBays maha müünud 30 ihaldatud mänguasja. eBay andmete kohaselt kõigub Hatchimali hind seal praegu 81 dollarist 196 dollarini. Seega on vendadel lootust oma investeering rohkem kui kahekordistada, kuid nad prognoosivad, et hind kasvab veelgi jõulude lähenedes.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles