Olari Taal: IRLil peaks jätkuma ausust tunnistada, et koalitsioon viib sisse astmelise tulumaksu (1)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olari Taal
Olari Taal Foto: Peeter Langovits

Valikulised maksuerisused on nagu kärbsedki vanakurja välja mõeldud, ütleb ettevõtja Olari Taal, põhjendades seda sellega, et iial ei suuda kümme erisuse planeerijat ohjata kümmet tuhandet sellest kasusaamise ihkajat.

«Tõeliselt meeldiv on see, et on käivitatud (maksu)debatt. Kuidas see järgmistel kuudel toimub ja milliste tulemusteni esialgu jõutakse, polegi nii oluline kui see, et jää on konnatiigilt läinud,» räägib ettevõtja Olari Taal, kommenteerimaks valitsusevahetusega tulnud muudatusi, vahendab Äripäev.

Küll aga märgib ta, et kogu maksureformi valguses peaks ka IRLil jätkuma ausust tunnistada, et koalitsioon viib sisse astmelise tulumaksu. «Iseenesest pole selles midagi hullu, kui uskuda, et semiootilise piiri murdmine ei too edaspidi kaasa kiusatust kõiksugu astmeid juurde keevitada,» sõnab Taal.

Samas ütleb ta, et uue valitsuse maksupaketiga kaasnevad valikulised maksuerisused on nagu kärbsedki vanakurja välja mõeldud, kuna iial ei suuda kümme erisuse planeerijat ohjata kümmet tuhandet sellest kasusaamise ihkajat.

Loe lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles