Maavalitsus soostus Estonian Airi lennutoetust suurendama

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Air.
Estonian Air. Foto: Stanislav Moshkov

Nädalaid väldanud läbirääkimised Saare maavalitsuse ja lennufirma Estonian Air vahel päädisid dotatsiooni suurendamisega pea poole võrra väiksemas mahus, kui lennufirma aasta lõpul taotles.

Saare maavanem Toomas Kasemaa selgitas toetuse suurendamisega nõustumist sellega, et lennufirma kulutused on suurenenud, kirjutas Saarte Hääl.

«Selle hulgas ka lennujaamamaksud ja kõik muud hooldetööd, mis sinna juurde lähevad, alates juba jäätõrjest lennuväljal jne, mis on sellised suuremad kulutused,» lausus maavanem. Kasemaa nentis, et just seetõttu on maavalitsus nõus lepingumahtu suurendama ja sellekohane lepingulisa hakkab kehtima 1. märtsist.

«Rahaline tõus on 4500 krooni praeguse kalkulatsiooni järgi, mille me lõpuks nende käest saime. Küsisid nad siis pea 10 000 (8000 krooni – toim) alguses,» märkis Kasemaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles