Kilk vedas Pristist ninapidi

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pristise nõukogu esimees Indrek Sepp (vasakul) leiab, et pidanuks Rein Kilgiga lepingut sõlmides nõudma pikemat konkurentsikeeldu.
Pristise nõukogu esimees Indrek Sepp (vasakul) leiab, et pidanuks Rein Kilgiga lepingut sõlmides nõudma pikemat konkurentsikeeldu. Foto: Peeter Langovits

Rein Kilgi firma kaotas endisele juhile kohtuvaidluse. Ühtlasi leidis kohus, et Kilk jätkas pärast oma turvafirma Pristisele müümist samas valdkonnas, kuigi kandis konkurentsikeeldu.

«Rein Kilk ajas mingit udu - et ei tea, võib-olla investorid kuskilt Venemaalt ja tema ei tea, kes selle Skarabeusi taga võiksid küll olla. Tollal oli ta K-Valve,» meenutas eelmisel aastal Pristise omanik Indrek Sepp, vahendab Äripäev.

Ta lisas, et esimesel aastal ei tohtinud Kilk konkureerida, siis ei juhtunud sisuliselt midagi, kuid kui aasta täis sai, ilmus paralleelselt firma, tegevused, klientide ja inimeste äravool. Kilk teemat ei kommenteerinud, suunates küsimused Skarabeusi väidetavale omanikule Ivar Lustvergile.

Kohus jõudis aga lõpuks järeldusele, et Kilk püsis turvaäris ka pärast Pristisega sõlmitud lepingut Skarabeus Julgestusteenistuse ehk endise K-Valve kaudu.

Loe lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles