Pankrotis puitmajatootja kaotas ära viis maja

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puitmaja ehitamine
Puitmaja ehitamine Foto: PantherMedia/Scanpix

Juba aprillis pankrotistunud puitmajatootja Nordic Timber Houses omanik Imre Neidek muudkui keerutab, suutmata ikka veel anda üle vajalikke dokumente ja ettevõtte vara, pankrotihaldur kahtlustab kuritegu.

Imre Neidek keeldus pärast Rakvere kohtumajas vande all tunnistuse andmist Äripäeva küsimustele vastamast, lubades teha seda kirjalikult, kuigi kahe nädala jooksul ta korduvalt saadetud kirjadele ega telefonikõnedele ei vastanud, vahendab leht.

Kohtus lubas Neidek anda üle Rakveres nende endises tootmishoones seisva vara esimesel võimalusel. Pankrotihaldur Martin Krupi sõnul aga ei saadud Neidekult järjekordseks tähtajaks eelmisel nädalal ettevõtte pankrotivara ega selle nimekirja ning põhimõtteliselt käib lõputu keerutamine selle üle.

Põhjus võib peituda selles, et vara enam polegi ja ettevõte tehti enne pankrotiavalduse esitamist osavalt tühjaks, nagu kahtlustab pankrotihaldur Krupp.

Loe lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles