BaltCap nimetab neli uut partnerit

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baltcap Management OÜ juhatuse liige Peeter Saks
Baltcap Management OÜ juhatuse liige Peeter Saks Foto: Peeter Langovits

Baltikumi suurim era- ja riskikapitalifirma BaltCap nimetab partneriks neli pikaajalist investeeringute juhti Kristjan Kalda, Oliver Kullmani, Kornelijus Celutka ja Martins Jaunarajsi. 

Kristjan Kalda ja Oliver Kullman on BaltCapi erakapitalifondide meeskonna liikmed Tallinnas.

Kristjan kuulub BaltCapi aastast 1997. Ligi 20 aasta jooksul on ta juhtinud mitmeid investeeringuid: näiteks käesoleval aastal müüdud tuulepargi arendaja Tuuleenergia ning gaasivõrkude arendus- ja müügiettevõte Energate; samuti praegused portfellifirmad - lennukite hooldamisega tegelev Magnetic MRO, teede- ja taristuehitusettevõte TREV-2 Grupp ja finantstehnoloogia lahendusi pakkuv Fitek.

Oliver liitus BaltCapiga 2007. aastal. Tema panus on suurim tervishoiusektori investeeringutes nagu laboriettevõte Quattromed, mis müüdi 2013. aastal Synlabile, ning praegustes portfelliettevõtetes hambaravikliinikutekett Unimed ja töötervishoiuteenuste pakkuja Qvalitas. Samuti on Oliveri vastutusalas digitaalse meedia ettevõte FCR Media ning ta oli seotud investeeringuga eKooli.

Martins Jaunarajs juhib BaltCap Latvia Venture Capital Fundi ja BaltCap Growth Fundi meeskondi Lätis. Muuhulgas on olnud tema juhtida investeeringud betoonpõrandate tootjasse Primekss ja tarkvaraarendusega tegelevasse ettevõttesse Clusterpoint.

Kornelijus Celutka juhib Lithuania SME Fundi ja BaltCap Growth Fundi meeskondi Leedus. Tema vastutusalas on  BaltCapi investeeringud jõusaalide ketti Impuls (Eestis Arctic Sport), tervishoiuteenuseid pakkuvasse firmasse InMedica ning kohvikuteketti Coffee Inn (Eestis Caffeine).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles