Tamming: Trumpi puhul pole välistatud Kennedy saatus (7)

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Tamming
Alar Tamming Foto: Liis Treimann

Kullaärimees Alar Tammingu sõnul hakkab USA uus president Donald Trump kindlasti laeva pöörama - ja siis ei ole ka välistatud Kennedy saatus, kirjutab Äripäev.

«Kuna Trump hakkab kindlasti laeva pöörama, siis ei ole ka välistatud Kennedy saatus, aga sel juhul läheme me maailma ajaloos enneolematusse turbulentsi ajastusse ja saab vaid nõustuda analüüsiga, et inimkonna arengus on sõjalised konfliktid läinud järjest verisemaks - XX sajand jättis oma eelkäijad kaugele seljataha ning XXI sajandil on inimkonna ellujäämise tõenäosus 50/50,» ütles Tamming intervjuus.

«Ajalugu näitab õnneks, et seni oleme ikkagi alles jäänud, ja ükskõik kui palju tervet mõistust ka on püütud hävitada ja jõule püsivaid süsteeme ehitada, ei ole ükski neist püsima jäänud. Meenutaks veel seda, et ainukesed edukad süsteemid on koostööl püsivad ja isereguleeruvad.»

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles