Marks & Spencer tõmbab koomale

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marks & Spenceri poe avamine 2009. aasta mais Rocca al Mare keskuses. Lindi lõikasid läbi toonane Suurbritannia suursaadik Eestis Peter Carter ning Marks & Spenceri Ida-Euroopa osakonna juht Dusan Mrozek.
Marks & Spenceri poe avamine 2009. aasta mais Rocca al Mare keskuses. Lindi lõikasid läbi toonane Suurbritannia suursaadik Eestis Peter Carter ning Marks & Spenceri Ida-Euroopa osakonna juht Dusan Mrozek. Foto: Mihkel Maripuu

Marks & Spencer kavatseb sulgeda mõlemad kauplused Eestis, kümneid kauplusi koduturul Suurbritannias ning veel 53 kauplust teistes riikides.

Eestis alustati sulgemisläbirääkimisi ettevõtte 55 töötajaga, kui kaua need kestavad ning millal kauplused lõplikult uksed sulgevad, ei ole veel teada.

Marks & Spenceri rahvusvaheline äri jaguneb kaheks: kontserni ainuomanduses olevad kauplused, mis on arvukatel turgudel kahjumis, ning frantsiisiärid, mis teenisid eelmisel aastal 87 miljonit naela kasumit. Sel aastal on ettevõtte rahvusvaheline äri kahjumis 36 miljoni naelaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles