Kristi Saare: Kesk, aga mida te teisiti teete?

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naisinvestorite eestvedaja Kristi Saare
Naisinvestorite eestvedaja Kristi Saare Foto: Sander Ilvest

Kuigi iseenesest võiks üks korralik raputus Eesti poliitmaastikule hästi mõjuda, ei ole Keskerakonnalt seni tulnud ühtegi otsest signaali, missuguseid muutusi nad plaanivad ning mida teevad teisiti kui Reformierakond, märgib investor Kristi Saare.

«Ei saa eitada, et pikaajaline valitsuses olemine on tekitanud olukorra, kus võimupartei on rahvast kaugenenud ning inimesed ei tunneta, et nende muresid mõistetakse,» märgib naisinvestorite eestvedaja ja väikeinvestor Kristi Saare oma arvamusloos Äripäevale.

Küll aga märgib Saare, et kummaliseks võib pidada seda, et peale üksteise kallal nokkimise ei ole lauale pandud veel ühtegi konkreetset plaani, mida võiks uuelt valitsuselt oodata – peale selle, et nad teevad asju teistmoodi kui Reformierakond –, mistõttu ootabki ta uutelt valitsuseliikmetelt eelkõige sisulist arutelu muutuste osas, mida plaanitakse ellu viia.

«Näiteks on pikemat aega tähelepanuta olnud sotsiaalsfäär, see võiks olla Keskerakonnale südamelähedane. Sotsiaaltoetuste süsteemid, astmeline tulumaks, pensionäride toetamine, valitsuse majandusse sekkumise määr, rahvatervisega seotud teemad,» kirjeldab Saare.

Loe lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles