Investoriteliit ähvardab kohtusse minekuga

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Investoriteliit kavandab kohtukäiku oma söakaima vastase vastase vastu.
Investoriteliit kavandab kohtukäiku oma söakaima vastase vastase vastu. Foto: Aldo Luud/Õhtuleht

Investoriteliidu üks asutajatest Swen Uusjärv teatas, et ettevõte kaalub enda õiguste kaitseks kohtusse pöördumist finantsportaali rahaasjad.ee asutaja, investori ja pokkeriprofi Madis Müüri vastu.

Kui eelmisel nädalal kirjutas Äripäev, et kõrge tootlusega meelitav Investoriteliit kutsub Eesti firmadesse investeerima, samas esmajärjekorras läheb kogutud raha Investoriteliiduga seotud inimeste ettevõttesse, mis müüb vitamiine, siis nüüd on otsustanud liidu eestvedaja Swen Uusjärv oma kõige söakaima vastase vastu kohtusse minna, vahendab Äripäev.

«Investoriteliit.ee OÜ on seisukohal, et Madis Müür tegeleb meie tegevuse süstemaatilise halvustamisega, mille eesmärk võib olla omakasupüüdlik tähelepanu saamine,» teatas Uusjärv Facebooki vaheldusel. Uusjärve sõnul pöördusid nad õigusnõustaja advokaadibüroo Sirel & Partnerid poole ning kaaluvad kohtusse pöördumist.

«Eesti Vabariigis on seadused, mida kõik isikud peavad järgima. Seetõttu ei pea Investoriteliit.ee OÜ selles diskusioonis jätkamist õigeks, et mitte mõjutada hilisemat kohtuprotsessi,» kommenteeris ta.

Äripäeva küsimusele, mis on õigusnõustaja poole pöördumise eesmärk ja mida tahetakse saavutada, vastas Uusjärv, et nende hinnangul vajab asi menetlemist.

Loe lähemalt Äripäevast.

Loe lisaks ka:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles