Reisibüroodele tuleb Nordica partneri vahetusega ajutiselt tööd juurde

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordica ja LOTi koostöö suurendab paariks nädalaks reisibüroode tööd, mis on vajalik alates 19. novembrist väljuvate lendude piletite ümber vormistamisele.
Nordica ja LOTi koostöö suurendab paariks nädalaks reisibüroode tööd, mis on vajalik alates 19. novembrist väljuvate lendude piletite ümber vormistamisele. Foto: Sander Ilvest

Ajavahemikus 5.–19. novembrini, mil  Nordica lendude haldamine läheb Adria Airwaysi platvormilt üle Lot Polish Airlinesi omale, suurendab kahe lennufirma koostöö algus Eesti reisibüroode töökoormust märgatavalt, kuna ümber tuleb vormistada kõik pärast 19. novembrit toimuvate lendude piletid.

«Vanad piletid kaotavad kehtivuse ning uued tuleb teha lennufirmade juhiste järgi. Kuna platvormid, reeglid ja detailid on erinevad, tähendab see reisikonsultantidele käsitööd,» rääkis Go Traveli partnersuhete juht Age Põder.

Reisibüroo kliendid, kel on ostetud Nordica lennupiletid lendudele 5.-18. novembrini, saavad reisida vanade piletitega. Ringi vormistatakse piletid alguskuupäevaga alates 19. novembrist. «Kõik kliendid saavad meie käest uued piletid ega pea oma lendude pärast muretsema,» kinnitas samas Põder.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles