Ettevõtlikud naised valisid Helve Särgava aasta naiseks

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine kohtunik Helve Särgava on elus uue lehekülje pööranud ja töötab nüüd abikaasa ettevõttes Saidafarm.
Endine kohtunik Helve Särgava on elus uue lehekülje pööranud ja töötab nüüd abikaasa ettevõttes Saidafarm. Foto: Erik Prozes

Eesti ettevõtlike naiste assotsiatsioon andis ajaloomuuseumi suurgildi hoones peetaval sünnipäevatseremoonial välja selleaastase aasta naise tiitli pikalt kohtunikuna töötanud ja täna põllumajandusega tegelevale Helve Särgavale.

Aasta naise auhinna pälvis tänavu kauaaegne Harju maakohtu juht Helve Särgava, vahendab ERRi uudisteportaal saadet «Aktuaalne kaamera». Sel aastal kohtunikuametist pensionile läinud ja põllumajandusse suundunud Särgava pälvis tunnustuse selle eest, et ta on elukestva õppe suurepärane eeskuju.

Aasta noore naisettevõtja tiitliga pärjati aga MTÜ Naisinvestorite Klubi asutaja Kristi Saare. Tema paistis silma oma panusega finantsharidusse ning samuti sellega, et innustab naisi saavutama investeerimise abil finantsvabadust.

Vaata lähemalt ERRi videost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles