Eesti suurim taaskasutusorganisatsioon läheb jäätmefirmade kätte

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti suurim taaskasutusorganisatsioon läheb jäätmefirmade kätte.
Eesti suurim taaskasutusorganisatsioon läheb jäätmefirmade kätte. Foto: Joosep Martinson

Eesti suurim pakendite taaskasutusorganisatsioon MTÜ Eesti Pakendiringlus müüb oma varad jäätmekäitlus- ja pakendifirmadele kuuluvale OÜ-le Egekilde Invest.

MTÜ senine juht Aivo Kangus rääkis, et peamine müügi põhjus oli soov säilitada konkurentsitihedal turul organsatsiooni positsioon. Tema sõnul kuulub 48 protsenti turust just Eesti Pakendiringlusele.

Teiste hulgas liitub pakendiorganisatsiooniga Eesti Keskkonnateenused, mis võimaldab Kanguse sõnul jätkuvalt pakkuda parimat teenust pakendiettevõtjatest klientidele nende jäätmete käitlemisel ja väärtustamisel.

Samuti võimaldab tugevate partnerite olemasolu veelgi paremini teenindada kõigile Eesti elanikele kättesaadavaid tasuta avalikke pakendikonteinereid, lisas ta.

Eesti Keskkonateenuste juht Argo Luude lisas, et tihedam koostöö pakendiorganisatsiooniga võimaldab paremini realiseerida jäätmefirma võimekust ning läbi konkurentsi kasvu pakkuda pakendiettevõtjatele paremaid võimalusi jäätmeprobleemide lahendamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles