Tuleva asutajate ring läks lukku

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annika Uudelepp
Annika Uudelepp Foto: Tairo Lutter

Tuleva pensionifondil sai esmaspäeval täis kolm tuhat liiget ning algkapitali panustamise nimekiri läks lukku. Tuleva juhatuse liikme Annika Uudelepa sõnul on nad kindlad ka selles, et suudavad fondivalitseja asutamiseks vajaliku kolm miljonit eurot algkapitali kokku saada.

«Tänase päevaga panime lukku nimekirja, kellel on õigus algkapitalis osaleda, see oli piiratud esimese 3000 liikmega ja see sai meil täis täna kell 12.20,» rääkis Tuleva juhatuse liige Annika Uudelepp eile ERRi portaalile.

Täna väljastab fond 3000 esimese hulka mahtuvatele liikmetele liikmetunnistused ja seejärel saavad nad kolme kuu jooksul algkapitali panustada. Kogu panustamine lõpeb jaanuari lõpus.

Siis saab Uudelepa sõnul ka täpsemalt öelda, kui palju panustatakse pensionifondi loomisesse, kuid ta on kindel, et litsentsi saamiseks vajaminevad kolm miljonit saadakse kokku.

Loe lähemalt ERRi uudisteportaalist ja vaata juuresolevast videost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles