Eesti looduskosmeetika pürib Aasiasse

Adele Johanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Singapuri investor Serena Kao.
Singapuri investor Serena Kao. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Serena Kao juhib Singapuris heategevuslikku fondi San Teh ja ühisrahastut GoPurpose, mis tegeleb peamiselt heategevuslike projektidega Aasias ning ÜRO kestliku arengu programmiga Singapuris. Nüüd loodab ta maailma parandada Eesti looduskosmeetika abil.

Pärast ülikooli lõpetamist töötas ta mõne aasta pangas, kuid loobus sellest ning asus tegutsema hoopis säästliku arengu vallas. Küsimuse peale, kas maailma päästmisele keskendudes ei kaota ta rahas, Kao naeratab ja raputab pead. Nüüd on ta veendunud, et see, mida Singapur vajab, on Eesti looduskosmeetika.

«Käisin suvel Eestis ja proovisin kõiki tooteid enda peal. Ma ei usu loomkatsetesse, olen ise endale katseloom,» rääkis ta. «Ja häid asju peab üle maailma jagama.»

Singapuri inimesed ei ole Eestist Kao sõnul tavaliselt kuulnud ja kui räägitakse Baltimaadest, meenuvat ennekõike karm kliima. «Aga kui elad väga kuumal maal, siis ei ole Eesti ilmal tegelikult viga midagi,» nentis ta. Toodetega on tal Singapuris kavas välja tulla veebruaris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles