Kadi Pärnits kinnitati Mainori juhiks

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadi Pärnits annetas SDE-le 20 000 eurot.
Kadi Pärnits annetas SDE-le 20 000 eurot. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Nõukogu kinnitas kodumaise valdusfirma Mainor ASi uueks juhatuse esimeheks Kadi Pärnitsa.

Seni kontserni kuuluva Eesti Ettevõtluskõrgkooli Mainor nõukogu tööd juhtinud Kadi Pärnits rõhutas eesmärkidest rääkides vajadust tugevdada grupi kui terviku juhtimist.

«Kuigi Mainor on viimastel aastatel pälvinud enim tähelepanu seoses Ülemiste City arendamisega, kuulub kontserni kokku 19 eri valdkondades tegutsevat ettevõtet,» selgitas Pärnits, kelle sõnul on esmaeesmärk luua veelgi suuremat sidusust gruppi kuuluvate ettevõtete vahel.

Mainori asutaja ja nõukogu esimehe Ülo Pärnitsa sõnul on tegemist pikalt planeeritud otsusega.

«Olen kindel, et kokkuvõttes täiustub oluliselt ka kogu Ülemiste City ärilinnaku teenuspakett ning tekib terviklikum keskkond, kus on hea areneda nii Mainor gruppi kuuluvatel kui kõigil teistel linnakus tegutsevatel  ettevõtetel,» lisas Ülo Pärnits ning rõhutas eriliselt vajadust teadus- ja arendustöö tegevuste paremaks koordineerimiseks.

Kadi Pärnits on olnud Eesti Ametiühingute Keskliidu esimees, X Riigikogu liige ja õppejõud. Kevadel 2015 kaitses ta oma doktorikraadi Tartu Ülikooli õigusteaduskonnas.

Mainor on Eesti kapitalile kuuluv arendusfirma, mille käive oli mullu 18 miljonit ja puhaskasum 4,6 miljonit eurot. Kontserni kuulub lisaks emaettevõttele 19 tütar- ja sidusettevõtet, kus kokku töötab ligi 250 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles