Kruuda vastaspool: Tere seaduslik esindaja on Rehe (3)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pankrotihalduri poolt Tere juhiks määratud Aivar Rehe ütles eelmisel nädalal, et tema prioriteet on hoida Tere kaubamärki ja firmaväärtust ning teha sisulist koostööd piimatootjatega.
Pankrotihalduri poolt Tere juhiks määratud Aivar Rehe ütles eelmisel nädalal, et tema prioriteet on hoida Tere kaubamärki ja firmaväärtust ning teha sisulist koostööd piimatootjatega. Foto: Liis Treimann

Seoses piimatööstuse juhtkonna ümber tekkinud segadusega - kes siis seda ettevõtet täna juhib -, rõhutab ettevõtte uue nõukogu liige advokaat Jaanus Mody, et seaduslik juhataja, kellel on õigus ettevõtte nimel lepinguid sõlmida ja seda esindada, on Aivar Rehe.

Äriregistri kandele, mille järgi on Tere juhataja veel Oliver Kruuda, saavad tugineda vaid isikud, kes ei pea olema teadlikud, et juhataja on vahetunud ning kes pole sellest kuulnud, selgitas Mody, vahendab Äripäev.

«Neid isikuid, kes pole sellest kuulnud, ei tohiks eriti olla, sest info on levinud nii ajakirjanduse kaudu, samuti on Aivar Rehe isiklikult suhelnud,» lisas advokaat.

Tere omanikfirma Elveda pankrotihaldur nimetas Rehe Tere uueks juhiks 19. oktoobril. Päev hiljem esitati Harju maakohtule hagiavaldus, milles vaidlustati pankrotihalduri otsus vahetada välja Tere nõukogu ja juhatus.

Eile peataski Tartu maakohtu registriosakond määrusega Elveda pankrotihalduri eelmise nädala otsuse, millega nimetati Tere uueks juhatajaks ekspankur Aivar Rehe.

Loe lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles