Elveda advokaat: Tere juhataja on jätkuvalt Kruuda

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tere emafirma Elveda esindajad on seisukohal, et hoolimata Harju maakohtu eelmise nädala otsusest juhib piimatööstust selle senine omanik Oliver Kruuda.
Tere emafirma Elveda esindajad on seisukohal, et hoolimata Harju maakohtu eelmise nädala otsusest juhib piimatööstust selle senine omanik Oliver Kruuda. Foto: Tairo Lutter

Piimatööstuse Tere emaettevõtte Elveda esindaja vandeadvokaadi Veikko Puolakaineni sõnul on pankrotihalduri eelmise nädala otsused, millega vahetati välja Tere AS juhtkond, õigustühised ning piimatööstuse juhiks on jätkuvalt Oliver Kruuda.

«Meie jaoks ei ole pankrotihalduri otsust õiguslikus mõttes olemas. Tegemist ei ole tavapärase üldkoosoleku otsusega, vaid olukorraga, kus aktsiatest tulenevaid õigusi soovib teostada pankrotihaldur. Halduril ei ole põhimõtteliselt pädevust selliseid otsuseid vastu võtta ja seega on otsus algusest peale tühine,» rääkis Veikko Puolakainen, vahendab Äripäev.

Tema sõnul oli eilne Tartu maakohtu registriosakonna sõnum - millega otsustati mitte muuta Harju maakohtu otsusest tingitult Tere ASi juhtkonna ja nõukogu koosseisu -, lihtne: vaielge asi kohtus selgeks, kuid kolmandate isikute jaoks on praegu siiski määravad senised registriandmed.

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles