Fotod: 14 kaunitari, keda leiab maailma mõjukaimate miljardäride käevangust

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödas on need päevad, kus maailma rikkaimate meeste käevangu leidsid tee ilusad naised, kes lootsid niiviisi haljale oksale saada. Kuigi kaunid naised on jätkuvalt selliste meeste käevangus, on nii mõnigi neist sama edukas, kui nende ärimehest kaasa.

Arvatavasti on vähe neid inimesi, kes ei nõustu väitega, et raha, võim ja igasugune väline hiilgus ei käi omavahel kokku, iseäranis, kui jutt käib ka kaaslase valikust, märgib AOL. Seetõttu ei ole üllatav, et paljude mainekate tegevjuhtide, ärimeeste ja ettevõtjate kõrval on tõeliselt ilusad naised.

Tänapäeval aga peavad järjest vähem paika kunagised stereotüübid, kus rikaste meeste kõrvale kleepisid ennast kullakaevajad ja niisama ilusad naised. Ärimaailma mõjukaimate meeste kõrvalt leiab järjest enam naisi, kel lisaks ilule on ette näidata ka tööalane edu.

Vaata juuresolevast galeriist, kes on need 14 kaunitari, keda leiab maailma mõjukaimate miljardäride käevangust, ja mis alal on naised ise maailmas läbi löönud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles