Ermamaa ainus juhatuse liige on endine presidendi kantselei pearaamatupidaja (5)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2007. aasta hiliskevadel valminud Ärma talu külalistemaja ehk Erma Park sai olla avatud vaid mõne kuu ning seetõttu tuleb osaühingul Ermamaa osa toetusest tagasi maksta.
2007. aasta hiliskevadel valminud Ärma talu külalistemaja ehk Erma Park sai olla avatud vaid mõne kuu ning seetõttu tuleb osaühingul Ermamaa osa toetusest tagasi maksta. Foto: Elmo Riig

Ärma talu pidaja OÜ Ermamaa ainus juhatuse liige on 2014. aastast Mai Piirmets, kes 2013. aasta märtsini töötas presidendi kantselei raamatupidamisosakonna juhatajana ning seejärel presidendi kokku kutsutud Eesti Koostöö Kogu raamatupidajana, millele osutab raamatupidamisteenust siiani.

Kui veel 2013. aasta aastaaruandes oli OÜ Ermamaa ainus juhatuse liige ja osanik Evelin Ilves, siis 2014. aastal see muutus, vahendab ERRi uudisteportaal.

Ettevõtte 2014. ja 2015. aasta aastaaruannetes figureerib ainsa juhatuse liikmena juba Mai Piirmets - avalikkusele tundmatu, ent president Toomas Hendrik Ilvesele ametialaselt lähedal seisev isik, kes töötas 1999. aasta oktoobrist 2013. aasta 27. märtsini presidendi kantselei raamatupidamisosakonna juhatajana.

«Ettepaneku tegi Toomas Hendrik Ilves ja kuna olin presidendi kantselei pearaamatupidaja kohalt läinud juba pensionile, oli mul võimalik see pakkumine vastu võtta. Leppisime kokku, et tegelen OÜ Ermamaaga kuni Toomas Hendrik Ilvese presidendiaja lõpuni,» põhjendas Piirmets, kes on jätkanud ettevõtte juhatuse liikmena ka pärast Ilvese ametiaja lõppu.

Loe lähemalt ERRi uudisteportaalist.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles