Rehe: Kruuda võiks jätkata tööd investorite leidmisega

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pankrotihalduri poolt Tere juhiks määratud Aivar Rehe ütles eelmisel nädalal, et tema prioriteet on hoida Tere kaubamärki ja firmaväärtust ning teha sisulist koostööd piimatootjatega.
Pankrotihalduri poolt Tere juhiks määratud Aivar Rehe ütles eelmisel nädalal, et tema prioriteet on hoida Tere kaubamärki ja firmaväärtust ning teha sisulist koostööd piimatootjatega. Foto: Liis Treimann

Kuigi piimatööstuse Tere omanikettevõtel Elveda on plaanis kolmapäevane Harju maakohtu  pankrotiotsus ringkonnakohtus vaidlustada, kavatseb pankrotihalduri määratud uus Tere juht Aivar Rehe alustada tööd esimesel võimalusel.

«Vastavalt kokkuleppele tänase juhataja Oliver Kruudaga astun ma lähiajal ettevõtte peamajja sisse, suure tõenäosusega surun Oliver Kruudal kätt, räägin inimestega ja jätkan oma tööd vastavalt läbimõeldud tegevuskavale,» ütles Tere uueks juhiks määratud Aivar Rehe enne kohtumist piimatöösturiga Postimehele. «Täna kindlasti alustan,» kinnitas endine maksuameti ja Danske panga juht.

Postimehe küsimusele, mis saab sellises olukorras praegusest piimatööstuse omanikust ja juhist Oliver Kruudast, vastas Rehe, et see sõltub ennekõike Kruudast endast. «Oliver on avalikkuses rääkinud, et ta on teinud juba pikemat aega intensiivset tööd investoritega. Ma arvan, et see ongi üks tema põhilisi eesmärke: leida nendele sõlmedele mõistlik lahendus,» ütles Rehe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles