Karl Multer hakkab juhtima SEB Baltikumi turundustegevust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Multer
Karl Multer Foto: SEB

Märtsist 2011 asub SEB turunduse ja kommunikatsiooni divisjoni juht Karl Multer SEB Balti Divisjonis loodavale turunduse ja kommunikatsiooni juhi ametikohale, hakates vastutama kogu Baltikumi turunduse ja kommunikatsiooni kõrge taseme eest.

«Karl on väga laialdaste teadmistega tunnustatud juht, kelle eestvedamisel on SEB bränd saavutanud Eestis väga tugeva positsiooni,» ütles SEB Balti divisjoni juht Martin Johansson pressiteate vahendusel.

«Värske turunduse ja kommunikatsiooni juhi positsioon Balti divisjoni tasemel aitab meil tema teadmisi kasutada kogu Baltikumis. Soovime Karlile edu tema uues rollis,» märkis Johansson.

Karl Multer peab oma uut rolli Balti tasemel huvitavaks väljakutseks.

«SEB-l on nii Eestis, Lätis kui ka Leedus tugevad turundustiimid ning alates nimevahetusprotsessi algusest 2006. aastal oleme kolleegidega koostöös saavutanud mitmeid häid tulemusi. Nüüd oleme kolme tiimi potentsiaali paremaks kasutamiseks astunud järgmise sammu, et liikuda koos uuele kvaliteeditasemele,» ütles Multer.

«Väga tugevate turundustiimide jõudude veelgi paremal ühendamisel on tulemuseks aga Baltimaade parim turundustegevus,» lisas Karl Multer.

Multer on SEBs töötanud alates 1998. aastast, mil alustas tolleaegses Eesti Ühispangas tööd turundusspetsialistina. 2004. aastal asus Multer turunduse ja kommunikatsiooni divisjoni direktori positsioonile, olles vahepeal töötanud ka projektijuhi, reklaamiosakonna juhataja ning divisjoni direktori asetäitjana.

2007. aastal nimetati Karl Multer Eesti Aasta Turundusjuhiks. 13 SEBs töötatud aasta jooksul on nii Multer kui tema juhitud turundustiim võitnud mitmeid erinevaid turundusauhindu. SEB võitis Parima Turundusteo auhinna nii 2007. kui 2009. aastal ning  Innovatiivseima Turundusteo auhinna 2008. aastal.

Karl Multer asub uuele ametikohale Balti divisjonis märtsist 2011.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles