Rakvere Lihakombinaadi turundusdirektoriks sai Triin Lõoke

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triin Lõoke
Triin Lõoke Foto: Rakvere Lihakombinaat

Seoses Rakvere Lihakombinaadi turundusdirektori Liina Jaansoni siirdumisega lapsepuhkusele täidab ettevõttes turundusdirektori kohuseid alates 2011 aasta algusest Triin Lõoke.

Lõoke töötas enne seda Rakvere Lihakombinaadi brändijuhina. Lisaks turundusdirektori tööle jätkab Triin Lõoke tööd ka brändijuhina, teatab ettevõte pressiteate vahendusel.

Lõokese sõnul on Rakvere Lihakombinaat tarbijate silmis Eesti üks mainekaimaid ning Rakvere lihatooteid ühed eelistatuimad eestimaalaste toidulaual.

«Uued tooted igaks hooajaks, kodumaine liha, toodete kõrge kvaliteet ning maitseelamus – need on olnud Rakvere eelised teiste tootjate ees. Sellest on ettevõtte turundusmeeskond oma tegevustes juhindunud ning teeb seda ka edaspidi,» selgitas Triin Lõoke.

Varasemalt on Lõoke töötanud reklaamiagentuuris Spring projektijuhina ning Altia Eestis tootegrupi juhi ning HoReCa müügijuhina.

Rakvere Lihakombinaadi turuosa moodustab hinnanguliselt kolmandiku kogu Eesti lihatoodete turust, tehes ettevõttest kindla turuliidri ning tarbijate poolt eelistatuima lihatoodete tootja.

TNS Emori andmetel ostab Rakvere kaubamärgi tooteid 82% kogu Eesti tarbijatest (uuring: Tarbijate ostukäitumine ja hoiakud, 2010). Emori ettevõtete mainekuvandi uuringu põhjal (2010. aasta andmed) kuulub Rakvere Lihakombinaat jätkuvalt Eesti mainekaimate ettevõtete hulka, olles teisel kohal Swedbanki järel.

AS Rakvere Lihakombinaat on suurim kodumaine lihatööstus, mille toodang põhineb peamiselt Eestis kasvatatud lihal. Läbi Ekseko seakasvatussüsteemi, kuhu kuulub Eestis 26 seafarmi, tuleb Rakvere Lihakombinaati aastas 255 000 siga, lisaks ostab Rakvere Lihakombinaat lihatööstuse tarbeks 15 500 veist.

Rakvere Lihakombinaat on enam kui 900 töötajaga üks Virumaa suurim tööandja. Lisaks emaettevõttele AS Rakvere Lihakombinaat kuuluvad Baltimaade suurimasse lihatööstuskontserni veel seakasvatusettevõte AS Ekseko, Rigas Miesnieks ja Jelgavas Galas Kombinats Lätis ning Klaipedos Maisto Mesos Produktai Leedus.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles