EAS-ilt soovib e-tööstuse projektile toetust neli esindusliitu

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EAS
EAS Foto: Peeter Langovits

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) ettevõtete esindusorganisatsioonide projektikonkursi teise vooru esitati neli neli projekti, millega küsiti kokku e-tööstuse lahendusteks 91 724 eurot.

«Projektide hindamise periood on orienteeruvalt kaks kuud,» ütles EAS-i pressiesindaja Priit Pruul BNS-ile. Oma projekti esitasid Eesti Keemiatööstuse Liit, Eesti Ehituskonsultatsiooniettevõtete Liit, Eesti Rõiva- ja Tekstiililiit ning Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liit.

Antud vooru eelarve oli 101 000 eurot. Taotletav summa pidi olema vahemikus 5000 kuni 40 000 eurot ja minimaalne kasusaajate arv 10 ettevõtjat. Projekti nõutav omafinantseering on vähemalt 30 protsenti kogumaksumusest.

EAS korraldab ettevõtete esindusorganisatsioonidele kaks projektikonkurssi ka tuleval aastal. Esimesel poolaastal tuleb tootearenduse kasvu toetavate teenuste projektikonkurss ja teisel poolaastal ekspordi kasvu toetavate teenuste projektikonkurss, ütles Pruul.

Temaatiliste projektikonkurssidega soovitakse hankida uusi teenuseid ja tehnilisi lahendusi, mille lõppkasusaajaks on ettevõtja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles