Reklaamiagentuuri Imagine AD omanikud ostsid EstTBWA ja Tequila AD

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reklaamiagentuuri Imagine AD omanikud ostsid EstTBWA ja Tequila AD.
Reklaamiagentuuri Imagine AD omanikud ostsid EstTBWA ja Tequila AD. Foto: Panther Media/Scanpix

Reklaamiagentuuri Imagine AD OÜ omanikud ostsid täna reklaamiagentuuri EstTBWA OÜ ja müügiedendusagentuuri Tequila AD OÜ.

«Me otsustasime müüa, kuna tahame 100% keskenduda meediaärile. Imagine AD näol leidsime EstTBWA-le ja Tequila AD-le hea uue peremehe, kellega koostöös saame reklaami- ja meediaklientide teenindamiseks jõud ühendada», ütles Creative Media Service OÜ juhatuse liige ja partner Kristian Hein.

«2003. aastal kui ma Imagine asutasin, siis tõuke selleks andis toonane EstTBWA juht Kristian Hein. Tema kutsus mind TBWA-sse projektijuhina tööle. Mõtlesin, et proovin kõigepealt oma agentuuri teha. Kui ma ebaõnnestun, siis ega mu oskused halvemaks lähe ja küll Kristian mind ka siis veel palgata tahab», meenutab Imagine AD OÜ asutaja Margo Kütt.

Tehingu hinda osapooled avalikustada ei soovi.

Imagine AD OÜ ja EstTBWA OÜ ühendatakse ning ettevõte hakkab Eestis esindama rahvusvahelist TBWA kaubamärki. Tequila AD OÜ jääb tegutsema eraldi ettevõtte ja kaubamärgina.

Imagine AD OÜ 2015. aasta käive oli 1,94 mlj. eurot. Ettevõte annab täiskohaga tööd 16 inimesele ja projektipõhiselt üle 50 allhankijale.

Imagine AD OÜ, EstTBWA OÜ ja Tequila AD OÜ kuuluvad Eesti kapitalil tegutsevasse kontserni Offis OÜ, mis omab osalust ambient-agentuuris Cream, trükitootmisettevõttes Ellington Printing ja audio-video-fotostuudios Stuudio 360. Kontserni aastakäive ulatub 2016. aastal 5 miljoni euroni.

TBWA ja PHD kuuluvad rahvusvaheliselt maailma ühte suuremasse Omnicom Group reklaami- ja meediakontserni koos agentuuridega BBDO, DDB ja OMD.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles