Suurärimees Vichmann: kuhugi kaugele pidi Partsi ära saatma (10)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marcel Vichmann
Marcel Vichmann Foto: Toomas Huik

Suurettevõtja Marcel Vichmanni meelest oligi tarvis Juhan Parts kuhugi kaugele ära saata ning Euroopa Kontrollikoda on selleks hea koht, kuna suures Euroopas ei tohiks Partsi otsused Eestile kuidagi kahjulikult mõjuda.

«Mul on hea meel, et Juhan Parts saab koos perega Euroopasse kõrge sissetuleku peale,» ütles suurettevõtja Marcel Vichmann, vahendab Äripäev. Ta lisas, et kuhugi kaugele pidi Partsi ära saatma ja paremat on patt vastu tahta.

Vichmanni hinnangul saab Euroopa Kontrollikoda Partsi näol kitse kärneriks. Sellegipoolest on ta kindel, et «suures Euroopas ei õnnestu Juhanil edendada kahjurlust, millega ta majandusministrina Eestis igasugust vastutust kandmata hakkama sai».

Eile teatasid valitsuserakonnad ootamatult, et Partsist saab kontrollikoja Eesti esindaja kandidaat, ning sotsid, kes varem olid häälekaimalt Partsi vastu, tõid oma meelemuutuse põhjuseks muutunud poliitilise olukorra.

Loe lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles