Tallinna linn tegi Laasile nõukogu liikme koha (1)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Laasi koos Priit Toobaliga
Lauri Laasi koos Priit Toobaliga Foto: Tiina Kõrtsini/Õhtuleht

Tallinna linnavalitsuse tänasel korralisel istungil otsustasid linnajuhid muuhulgas suurendada Tallinna Energiaagentuuri nõukogu liikmete arvu 13 inimeseni, et teha koht ka kriminaalkorras karistatud keskerakondlasele Lauri Laasile.

Tänasel Tallinna linnavalitsuse koosolekul oli teiste hulgas päevakorras ka Tallinna Energiaagentuuri säästva energia nõukogu koosseisu muutmine, millega arvati nõukogust välja Eesti Korteriühistute Liidu Tallinna ja Harju büroo juhataja Raimo Jõgeva. 

Samas väljaarvatud ühe liikme asemele nimetati kaks uut liiget. Lisaks Eesti Korteriühistute Liidu juhatuse liikmele Andres Jaadlale nimetati Enegiaagentuuri nõukogusse ASi Tallinna Jäätmete Taaskasutuskeskuse arendusjuht Lauri Laasi. «Praegu on nõukogu 12-liikmeline. Koosseisu muutmise tulemusena on nõukogu 13-liikmeline,» seisis otsuse seletuskirja lõpus.

Eesti Korteriühistute Liidu esindaja väljavahetamine oli seotud liidu poolt juba 4. märtsil edastatud teatega, et Raivo Jõgeva ei tööta enam korteriühistute liidus, mistõttu tehti ettepanek määrata uueks liikmeks tema asemele Andres Jaadla. Lauri Laasi nimetamist nõukogu liikmeks seletuskirjas ei põhjendatud. 

Tallinna linnavalitsuse 27. detsembri 2012. aasta määruse nr 88 järgi on Tallinna Energiaagentuuri säästva energia nõukogu vähemalt kaheksaliikmeline ning nõukogu liikmetele tasu ei maksta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles