Kakumäe sadamat hakkab juhtima Indrek Ilves

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Ilves
Indrek Ilves Foto: Kakumäe Sadam

Alates 1. oktoobrist juhib Haven Kakumäe sadama tegevust Indrek Ilves, kes on varem juhtinud Pärnu Jahtklubi ja Kalev Jahtklubi.

«Indreku liitumine Haven Kakumäega avaldab kindlasti positiivset mõju tervele meeskonnale. Ta on aastate jooksul oma tegevusega panustanud palju Eesti merenduse arengusse ning oleme kindlad, et tema abiga saab Kakumäe sadamast Eesti parim jahisadam,» ütles Haven Kakumäe OÜ juhatuse esimees Neeme Kaarma pressiteates.

«Minu soov on anda enda panus Haven Kakumäe jahisadama arendamisel moodsamaiks merekeskuseks Eestis ja regioonis,» sõnas Ilves.

Ilvesel on hea meel, et saab kaasa aidata Baltimaade kaasaegseima sadamakompleksi käivitamisele. Ilves asub juhtima kogu sadama tegevust, sealhulgas ka jahtklubi ja purjetamiskooli.

Kakumäe uue jahisadama ehitustööd algasid 2015. aastal ja need lõpevad tuleva aasta kevadel. Kakumäe Haven investeerib Kakumäe sadama esimese etapi arendusse 21 miljonit eurot ning rajab laste purjekooli, tankla, jahtklubi ja rohkem parkimisvõimalusi.

Vahepeal peatas Tallinna linn tööd, kuna ettevõte tegi töid, mida kehtestatud detailplaneering ja väljastatud ehitusluba ette ei näinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles