Swedbank kindlustab nüüd ka oste? Mida see täpsemalt tähendab?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: swedbank

Võib-olla oled ka Sina kunagi leidnud ennast olukorrast, kus metsas trenni tehes oled kaotanud spordikella, lõhkunud uhiuued disainprillid või kalli kleidi rebestanud ukselingi küljes. Kui jah, siis ostukindlustus on täpselt see, mis on Sinu elust puudu. 

Mida annab ostukindlustus?

Kui Sul oleks ülal välja toodud juhtumite hetkel olnud ostukindlustusega pangakaart, siis oleks kindlustus need asjad hüvitanud (kas eseme parandanud või raha tagastanud).

Ostukindlustusega on kõik kaardiga soetatud kestvuskaubad kaitstud 180 päeva pärast ostu ja omavastutus on vaid 30 €. Nii et edaspidi on mõistlik teha kõik sellest summast suuremad ostud kaardiga, millel on ostukindlustus.

Mida pean tegema, et saada endale ostukindlustus?

Kui Sul on üks siin nimetatud kaartidest, siis ei pea Sa midagi tegema. Nimelt lisas Swedbank ostukindlustuse alates 15. septembrist automaatselt nii olemasolevatele kui ka uutele kaartidele. Ja seda tasuta. Ostukindlustuse lisandumine kaartide hindu ei muutnud.

Kui Sul veel ei ole ostukindlustust, siis vali sobivaim ostukindlustusega kaart www.swedbank.ee/ostukindlustus.

Finantsteenuseid pakub Swedbank AS ja Swedbank P&C Insurance AS. Tutvu tingimustega ja vajadusel konsulteeri spetsialistiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles