Loksalased on hädas töö leidmisega (1)

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loksa.
Loksa. Foto: Raigo Pajula

Kuigi Harjumaal Loksa alevikus on laevaremonditehase koondamislainest möödas juba ligemale aasta, maadlevad väikese aleviku elanikud endiselt töö leidmise probleemidega.


Loksa linnavolikogu esimees Rein Heina rääkis, et kui mullu oli töötukassas nii Kuusalu vallas kui ka Loksal pakkuda oma 15-16 töökohta, siis sel aastal ainult kaks-kolm ja needki on juba täidetud, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Mõned inimesed on siiski tööd leidnud Kuusalus Balti Spooni tehases ning töökohta otsitakse ka kaugemalt, kuid paljudel ei ole võimalik kaugele sõita.

Inimesed Loksal ei ole meelt heitnud ning tegelevad aktiivselt tööotsimisega, kuid linna tulevik näib aga vastuoluline.

Ühest küljest annavad linna esindajate sõnul lootust järgneva kahe aasta jooksul ettevõetavad projektid, mis peaksid uusi töökohti tekitama, teisalt hirmutab loksalasi ainukese pangakontori peatne sulgemine, mis tekitaks uusi muresid veel ellu jäänud väikeettevõtjatele.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles