Vaata ja võrdle: nemad olid Eesti rikkamad inimesed aasta tagasi

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
19.10.2015. TALLINN.
Üks Transferwise asutajatest ja omanikest KRISTO KÄÄRMANN TransferWise''i kontori puhketoas.
kontor
FOTO: EERO VABAMÄGI/POSTIMEES
19.10.2015. TALLINN. Üks Transferwise asutajatest ja omanikest KRISTO KÄÄRMANN TransferWise''i kontori puhketoas. kontor FOTO: EERO VABAMÄGI/POSTIMEES Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Äripäev pani ka eelmise sügisel Eesti kõige jõukamad inimesed varanduse väärtuse järgi ritta ning pilt oli siis tänasest mõnevõrra erinev.

Poodiumi kaks kõrgeimat kohta noppisid mullu idufirma TransferWise asutajad Kristo Käärmann (229 miljonit eurot) ja Taavet Hinrikus (207 miljonit eurot), kes juba 2015. aastal sööstsid esikolmikusse, kirjutas Äripäev aasta tagasi. Sel aastal on nad taas 2. ja 3. kohal.

Edetabeli kolmandalt astmelt leidis mullu ehitusettevõtja Toomas Annuse, kes oli 2016. aasta edetabeli üks suuremaid jõukuse kasvatajaid, kui tema 195 miljoni euroni küündiv vara kosus aastaga 30 miljoni euro võrra. Nüüd on Annus langenud 8. kohale 154,3 miljoni euroga.

Neljandal kohal asus sel aastal viiendal kohal platseerunud apteegi-, meedia ja kinnisvaraärimees Margus Linnamäe 185 miljoni euroga (nüüdne vara väärtus 164 miljonit) ning viiendal positsioonil oli mullu Maxima suuromanik Nerijus Numavicius 166 miljonit euroga, kes sel aastal on langenud 13. kohale 114,3 miljoniga.

Möödunud aasta täispika edetabeliga saab tutvuda siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles