Zeroturnaroundi käive kasvas 45 protsenti 14,2 miljoni euroni

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ZeroTurnaroundi asutaja Jevgeni Kabanov.
ZeroTurnaroundi asutaja Jevgeni Kabanov. Foto: Jaanus Lensment

Arendusvahendeid loov tarkvaraettevõtte Zeroturnaround AS-i käive kasvas möödunud aastal 45,2 protsenti 14,2 miljoni euroni, samal ajal süvenes ettevõtte kahjum 74 protsenti 3,5 miljoni euroni.

Ettevõtte müügituludest moodustas möödunud aastal 99 protsenti eksport, kirjutab ettevõte oma majandusaasta aruandes. Möödunud aastal jätkas Zeroturnaround investeeringutega otsemüügi meeskonna kasvu.

Lisaks jätkas Zeroturnaround investeeringuid tarkvarasse ja süsteemidesse. Sealhulgas investeeriti automeeritud e-kirja turunduse-, müügitoe-, tehnilise toe halduse- ja finantsaruandluse süsteemidesse ja tarkvarasse. Lisaks investeeris ettevõte oma toote Androidil Jrebel arendusse. Ettevõtte uurimis- ja arenduskulud kasvasid möödunud finantsaasta jooksul 32,8 protsenti 1,7 miljoni euroni.

Käesoleval aastal jätkab ettevõte toodete Jrebel ning Xrebel järgmiste versioonide arendus ning toodete turustamine ja müük. Peamisteks väljakutseteks on müügitulu jätkuv kasv, meeskondade suurendamine nii Bostonis, Prahas, Tallinnas kui ka Tartus ning juhtimisülesannete keerukuse tõus.

Möödunud aastal töötas Zeroturnaround AS-is keskmiselt 62 inimest, kelle palgakulu moodustas kokku 1,1 miljonit eurot. Keskmine kuine brutopalgakulu oli seega möödunud aastal 1514 eurot.

Zeroturnaround AS kuulub USA-s paiknevale ettevõttele Zeroturnaround Inc.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles