Investeerimisfirma turgutab üles kodumaist pesubrändi

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Investeerimisettevõtja Ivo Tahk on võtnud ette rahalistesse raskustesse sattunud kodumaise pesubrändi BonBon Lingerie kunagise hiilguse taastamise.
Investeerimisettevõtja Ivo Tahk on võtnud ette rahalistesse raskustesse sattunud kodumaise pesubrändi BonBon Lingerie kunagise hiilguse taastamise. Foto: Sander Ilvest

Seni Gregor Raudvere ettevõtte AS Gemhill alt majandatud pesufirma BonBon Lingerie läks rahaliste raskuste tõttu suve alguses investeerimisfirma Invesco Finance portfelli, kus nüüd puhutakse kodumaisele pesubrändile elu sisse nii Eestis kui ka väljaspool.

«Me oleme nüüd aktiivselt tegelenud kõigi firmasiseste protsessidega - taaskäivitanud korralikult tootmist ja ka müüki,» kirjeldas Invesco Finance nime all tegutseva investeerimisettevõtte Wellman OÜ omanik Ivo Tahk, kuidas on möödunud viimased kuud pärast suve hakul tehtud otsust. Alates juuli lõpust kuulub BonBon Lingerie Invesco Finance portfelli ja tegutseb ka uue nime all.

«Me võtsime, jah, selle ettevõtte oma gruppi alles suvel, registreerimise uue ettevõtte ja vana ettevõte tõi kõik oma varad sissemaksena uude ettevõttesse,» selgitas Tahk. Kui kevadeni majandati pesufirmat AS Gemhill alt, siis 20. juulil registreeriti ta BonBon Lingerie OÜ alla, mille osanikud on siis 70-protsendilise enamusega Wellman OÜ ja 30-protsendilise osalusega seni ka Gemhillis osanikus olnud Adepte OÜ. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles