Teenusmajanduse Koda hakkab juhtima Jaan Pillesaar

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Investor Jaan Pillesaar.
Investor Jaan Pillesaar. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Teenusmajanduse Koja uueks juhiks valiti IT-ettevõtja Jaan Pillesaar, kelle eesmärk on hakata tegelema töötajate liigse maksustamise, tööjõu vähesuse ja ning riigikapitalismi vohamise probleemidega.

Pillesaar tõi välja, et koda on hoidnud fookuses ühiskonna jaoks kõige olulisemaid küsimusi, nagu töötajate liigne maksukoormus ja sellest tulenev tööealiste inimeste lahkumine Eestist ja nende krooniline puudus riigis.

«Samuti on meile oluline riigikapitalismi lõpetamine ning riigiteenuste mõistlik ümberkujundamine nii, et riik pakuks ise ainult hädavajalikke teenuseid,» ütles Pillesaar.

«Kutsume oma ridadesse kõiki missioonitundega ettevõtjaid, kes soovivad oma võimaluste ja oskusteabega aidata kaasa Eesti viimiseks kõrge heaoluga riikide hulka maailmas, jättes selle panuse andmises kõrvale oma isiklikud ärihuvid,» lisas Pillesaar. 

Teenusmajanduse Koda on vabatahtlik teenusmajanduse ettevõtteid ühendav organisatsioon, kelle liikmeskonna moodustavad peamiselt IT-, tehnoloogia-, meditsiini- finants-, õigus-, konsultatsiooni ning loomevaldkonna ettevõtted.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles