Peaministri majanduskasvu töörühm on lõpusirgel (1)

Adele Johanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erkki Raasuke
Erkki Raasuke Foto: Liis Treimann

Eelmise aasta novembris tööd alustanud peaministri majanduskasvu töörühm on oma tööga lõpusirgel ja mõne nädala pärast esitatakse peaminister Taavi Rõivasele töö tulemused ja ettepanekud Eesti majanduskasvu kiirendamiseks.

«Oleme välja sõelumas, mida nendest paljudest teemadest, mille üle arutletud sai, esile tõsta ja mis jätta tulevasteks aruteludeks hetkel kõrvale,» ütles töörühma juht Erkki Raasuke ERR-ile. 

Konkreetsetest ettepanekutest Raasuke veel rääkida ei soovinud, ent üks teema, mille kallal töörühm tema sõnul pead murdis, on juhtimiskvaliteedi tõstmine. 

Eelmise aasta 10. novembril alustas peaminister Taavi Rõivase kutsel tööd eri majandusvaldkondades edukatest ekspertidest koosnev töörühm, kelle esmane ülesanne on sõnastada majanduskasvu kiirendamise võimalused. 

Töögrupi liikmed on Erkki Raasuke, Ardo Hansson, Ruth Oltjer, Margit Härma, Taavi Veskimägi, Urmas Varblane, Seth Lackmann, Rain Rannu, Maris Lauri, Väino Kaldoja. Samuti osalevad töögrupis Riigikantselei strateegiabüroo ja peaministri nõunikud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles