Eesti Energia alustab novembris gaasi müüki koduklientidele

Madis Vaikmaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vingugaasianduri paigaldamise ruumidesse, kus on välise ventilatsioonita gaasiseade,  muutub peagi kohustuslikuks. Foto on illustratiivne.
Vingugaasianduri paigaldamise ruumidesse, kus on välise ventilatsioonita gaasiseade, muutub peagi kohustuslikuks. Foto on illustratiivne. Foto: Elmo Riig / Sakala

Alates novembrist alustab Eesti Energia gaasi müüki ka koduklientidele, pakkudes erinevaid gaasipakette.

«Kodukliendid saavad Eesti Energia juures esmakordselt valida mitme gaasipaketi seast endale sobivaima. Eesti Energia sisenemine kodukliendi gaasimüügi turule toob kindlasti juurde teretulnud konkurentsi, millest võidavad päeva lõpuks enim just kliendid,» ütles Eesti Energia energiamüügi juht Karla Agan.

«Lisaks suuremale paketivalikule on Eesti Energia oluline eelis ka mugav võimalus saada kõik energiateenused ühelt pakkujalt,» rääkis Agan. Ta lisas, et gaasilepingu sõlmimine Eesti Energiaga on mugav ja kiire, sest pärast gaasilepingu sõlmimist võtab kogu edasise asjaajamise enda kanda Eesti Energia.

Kuna gaasi maksumus moodustab gaasiarvel üle 70 protsendi, saab firma sõnul paketivalikuga gaasikulusid oluliselt mõjutada. Eesti Energia on müünud gaasi äriklientidele praeguseks kolm aastat ning kasvatanud oma turuosa Eesti gaasiturul ligi veerandini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles