Soome asjatundja: Tallinna korter kiiret tulu ei too

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik

Soome-Eesti kaubanduskoja juhatuse esimees Pasi Harttunen näeb Tallinna kinnisvaraturul sarnasust Sonera aktsiatega: kõik loodavad suurt võitu, kuid tegelikkus on teistsugune.

Korteri ostmine Tallinnas tundub olevat kindel investeering, sest pärast hindade 50-protsendist langust, hakkasid need möödunud aastal jälle tõusma ning tõusid 2009. aastaga võrreldes 8 protsenti. Pasi Harttunen ütles aga Kauppalehti veebiväljaandele, et pimesilmi ja kiiret tulu oodates ostma tormata ei tasu, vahendas ERR Uudised.

«Korterit maksab kindlasti osta, kui ei arvestata sealt mingi üürituluga, vaid nauditakse seda ise Tallinna-käikudel ja laenatakse ehk sõpradelegi. Väärtuse tõusu võib oodata kümne aasta piires, aasta jooksul võivad hinnad isegi langeda,» rääkis Harttunen, kelle sõnul on Tallinnas palju müümata kortereid ja hea üürilise saamine on oskuste ja õnneasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles