Lõuna-Eestis hakatakse alkoholimüügi languse tõttu kaupluseid sulgema (5)

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paljud Lõuna-Eestlased on käinud aasta jooksul napsi ostmas Valga-Valka endisesse piiripunkti rajatud alkoholipoes. Kel rohkem aega, külastab teisigi Põhja-Läti linnu, et sealset valikut uurida.
Paljud Lõuna-Eestlased on käinud aasta jooksul napsi ostmas Valga-Valka endisesse piiripunkti rajatud alkoholipoes. Kel rohkem aega, külastab teisigi Põhja-Läti linnu, et sealset valikut uurida. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kuna Lõuna-Eesti kauplustes on alkoholi müügi maht märgatavalt vähenenud, siis olukorra püsimisel ei ole välistatud, et hakatakse kauplusi sulgema, kirjutab Äripäev.

«Lõuna-Eesti kauplustes on meil sel aastal kange alkoholi ning õlle müügi maht vähenenud 23%, kange alkoholi maht on vähenenud 32%. Üle Eesti jääb samuti silma eelkõige kange alkoholi müügi mahu vähenemine kokku 13%,» rääkis Coop Eesti Keskühistu kommunikatsioonijuht Martin Miido. Ta lisas, et numbrid räägivad enda eest ise ning kui selline olukord püsib veel pikalt, siis ei ole välistatud, et mõni pood tuleb neil sulgeda.

Maxima Eesti ostuosakonna direktor Kristina Mustonen rääkis, et võrreldes alkohoolsete jookide müüki Valga Maxima XX kaupluses tänavu ja mullu augustis, siis tuleb tõdeda, et langus on 50%.

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles