Swedbank pakub uut investeerimishoiust

Laura Raus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frankfurti börs.
Frankfurti börs. Foto: Reuters/ScanPix

Swedbankis saab kuni 28. veebruarini sõlmida 3-aastase tähtajaga investeerimishoiust, mis pakub võimalust teenida tulu kolmelt peamiselt arenenud aktsiaturult - USA, Lääne-Euroopa ja Jaapan.


Uue investeerimishoiuse «USA, Euroopa ja Jaapan 2» alusvaraks on alusvaraks on kolme börsil kaubeldava fondi (ETF-i) portfell, teatas Swedbank.

Kõik fondid järgivad vastava aktsiaindeksi liikumist:

  • iShares EURO STOXX 50 järgib Dow Jones EURO STOXX 50 (Price) indeksit, mis hõlmab üle 50 erinevates sektorites tegutseva ettevõtte aktsiad 12 euroala riigis;
  • SPDR S&P 500 ETF Trust järgib USA aktsiaindeksi S&P 500 liikumist. S&P 500 peetakse suuresti USA aktsiaturu parimaks mõõdupuuks ning see on üks maailma põhilisemaid indekseid majanduse jälgimiseks;
  • Fond iShares MSCI Japan Index Fund järgib indeksi MSCI Japan Index liikumist, kajastades Jaapani majanduse Investeerimishoius annab võimaluse teenida tähtajalisest hoiusest suuremat intressi.

Ebasoodsa turuolukorra puhul, kui hoiusega seotud alusvara väärtus on hoiutähtaja lõppkuupäeval algväärtusest väiksem võib juhtuda, et hoiusele täiendavat intressi ei teenita, kuid Swedbank garanteerib siiski hoiusumma säilimise sajaprotsendiliselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles