Piret Mürk-Dubout alustas Tallinna lennujaama juhina

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piret Mürk-Dubout
Piret Mürk-Dubout Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna Lennujaama asus tänasest juhtima Piret Mürk-Dubout, kellelt nõukogu ootab eelkõige lennujaamas alustatud mahukate arendusplaanide ja ehitusprojektide elluviimist.

Tallinna Lennujaama nõukogu esimehe Margus Puusti sõnul on kogu pingelise arendusperioodi vältel oluline, et ettevõtte eesotsas seisaks teotahteline tippjuht, vahendab ERRi uudisteportaal teleuudised.

Puust lisas veel, et Piret Mürk-Dubout' liitumisest ettevõttega ei võida mitte ainult lennujaam, vaid kogu Eesti majandus tervikuna.

Mürk-Dubout' sõnul on ettevõtte arenguplaanid küll paigas ning suured investeeringud vajavad oskuslikku juhtimist, kuid just varasem rahvusvaheline töökogemus loob kindlasti palju võimalusi lennujaama arendamiseks täiendavates ärisuundades.

Piret Mürk-Dubout töötas mai keskpaigani Telias erakliendi ja turundusüksuse direktorina, ta on olnud TeliaSonera Grupi äriarenduse üksuse juht ja töötanud telekomisektoris kokku rohkem kui 15 aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles