Tele2: Elisa eksitab ajakirjandust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elisa süüdistab Tele2 numbriliikuvuse takistamises
Elisa süüdistab Tele2 numbriliikuvuse takistamises Foto: SCANPIX

Elisa sõnul ei võimalda Tele2 klientidel enam koos oma numbriga uue operaatori juurde minna, Tele2 kinnitusel on tegemist andmebaaside uuendamisega, millest on nii Elisat kui tehnilise järelevalve ametiti teavitatud.

«Kahetsusväärselt on Elisa tõusmisele numbriliikuvuse liidriks järgnenud Tele2 poolne aktsioon, millega on klientidel sisuliselt ära lõigatud võimalus vahetada operaatorit numbrit säilitades,» teatas Elisa juhatuse esimees Sami Seppänen.

Tele2 kinnitusel teostab ettevõte vahemikus 7.-14. veebruar andmebaaside uuendamist, millega viib lõpule eurole ülemineku viimase etapi ja seetõttu on ajutiselt häiritud numbriliikuvus. Kõik vahepeal laekunud avaldused võetakse Tele2 kinnitusel vastu ja rahuldatakse hiljemalt 15. veebruaril ehk numbri teisaldamine võib ajutiselt võtta tavapärasest kauem aega.

Tele2 lükkab ümber ka väite, et numbriliikuvus võiks neile kahjuks tulla. «Tele2 numbriliikuvuse saldo oli 2010. aastal 6500 kliendiga plussis, samuti on Tele2 suurim võitja kui vaadata kogustatistikat alates umbriliikuvuse algusest 2006. aastal,» sõnas Tele2 kommunikatsioonijuht Kersti Gorstov.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles