Baltika müük kasvas jaanuaris 7 protsenti

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baltika juht Meelis Milder.
Baltika juht Meelis Milder. Foto: Peeter Langovits.

Rõivatootja Baltika  jaanuari konsolideeritud müügitulu ulatus 4,51 miljoni euroni, mida on eelmise aasta jaanuariga võrreldes 7 protsenti enam.

Baltika jaanuari konsolideeritud jaemüük ulatus 4,24 miljoni euroni, mis on 12 protsenti enam kui eelmise aasta samal perioodil ning mis saavutati 9 protsenti väiksema müügipinnaga. Hulgimüük seevastu kahanes  aastatagusega võrreldes pea poole võrra ehk 47 protsenti.

Suurimad jaemüügi kasvud saavutati Ida-Euroopa regioonis, kus müügid kasvasid 14 protsenti, teatas ettevõte börsile. Venemaa jaeturul kasvas müük 19 protsenti ja Ukraina turul 8 protsenti. Balti regiooni müügid kasvasid jaanuaris kokku 13 protsenti, sealhulgas Lätis 27 protsenti, Eestis 13 protsenti ning Leedus 5 protsenti.

Võrreldavate poodide müügid ruutmeetrile kasvasid jaanuaris enim Ukrainas (+34 protsenti), Venemaal (+18 protsenti), Lätis (+18 protsenti) ning Leedus (+16protsenti).

Jaanuaris suleti kolm kauplust: üks Venemaal ja kaks Leedus.

Baltikal oli jaanuari lõpu seisuga 117 kauplust müügipinnaga 24 088 m2, mis oli 15 võrra vähem kui aasta tagasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles