Rasedate skeemimeister põrmustab kõik süüdistused

Marge Aliaga
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Riigilt toetuste välja petmiseks rasedaid naisi kasutanud Erik Valtmäe räägib intervjuus varastatud dokumentidest, õuntest, armuafäärist, kättemaksust, seosetutest tunnistustest ja arvutab täpselt oma väidetava töötaja raseduskuid.

«Mina ei ole taotlenud enesele mingeid toetusi ega hüvitisi. Esitasin dokumentatsiooni, nagu nõuab seda juhatuse liikme tööalane kohustus ja kehtiv seadus.» sõnas ta Äripäevale

«Mina nimetan seda isiklikuks kättemaksus – pole just teab mis saladus, et kui jätta maha naisterahvas, kellega on pisikene afäär olnud, võib toimuda hiljem kättemaks,» rääkis ta tunnistaja ütlustest.

Valtmäe ütles, et kui palk tundub riigi arvates liiga suur, nagu käesoleval hetkel 1000 või 2000 eurot kuus kätte tundub, on üpris tõenäoline, et saate kuulda lauseid «Pole eluliselt usutav,» «Pole reaalne,» «Pole statistiliselt tõendatud» jne. 

Loe pikemalt Äripäevast

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles