Karoli Hindriksi firmal on ligi poole miljoni eurone kahjum (2)

Marge Aliaga
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karoli Hindriks.
Karoli Hindriks. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Karoli Hindriksile kuuluva infotehnoloogiavaldkonna töövahendusfirma Jobbatical OÜ eelmise aasta kahjum oli ettevõtte aruande kohaselt 410 477 eurot.

Aruandeaasta müügitulu oli samal ajal 5289 eurot. Kokku on Jobbaticali kahjumiks nüüd kahe aastaga kogunenud 469 805 eurot, vahendab ERR.

"Ettevõtte eesmärk aruandeaastal oli võrgustiku kasvatamine ning 2016. aastal alustatakse kliendisuunalise rahalise müügitegevusega," seisab ettevõtte aastaaruandes.

Ettevõttes töötas 2015. aastal keskmiselt viis töötajat, kellest kolm olid juhatuse liikmed, töötasud koos sotsiaalmaksudega moodustasid 115 483 eurot, millest 41 068 eurot oli juhatuse palgafond.

"2016. aasta fookus on tootearendusel, võrgustiku kasvatamisel ja rahastusmudelite testimisel, et jõuda õige monetiseerimise lahenduseni," seisab aruandes. "Samuti on fookus Aasiasse laienemisel ning kontori avamisel ning meeskonna kasvatamisel Singapuris."

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles