Eestlaste Pipedrive pääses USA ajakirja mainekasse tabelisse

Liina Kanarbik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pipedrive on 2010. aastal Eestis asutatud müügijuhtimise tarkvara ettevõte.
Pipedrive on 2010. aastal Eestis asutatud müügijuhtimise tarkvara ettevõte. Foto: Martin Ilustrumm

Eestlaste asutatud Pipedrive valiti USA ettevõtlusajakirja Inc. kiirelt kasvavate ettevõtete edetabelisse Inc. 5000, maandudes edetabelis 204. kohal.

Ajakirja Inc. peatoimetaja Eric Schurenbergi sõnul on edetabelisse jõudmine märk ettevõtte taga oleva tiimi tõsisest pingutusest ja raskest tööst. «Ükski ettevõte ei saa sellesse edetabelisse ilma midagi tõeliselt suurt ehitamata,» ütles Schurenberg.

Pipedrive’i kaasasutaja ja tootejuhi Martin Henki sõnul on tunnustus USA turul ettevõttele väga oluline. «Pipedrive’i peakontor ja suurem osa arendustegevusest leiab aset Eestis. See on tunnustus kogu tiimi heale tööle ja sõnum tervele maailmale, et väikesest Eestist tulevad suured asjad,» sõnas Henk.

Pipedrive'is töötavast rohkem kui 200-st inimesest 170 töötavad Eestis. Ettevõte plaanib lähema aasta jooksul värvata lisaks rohkem kui 100 töötajat. Viimase kolme aasta jooksul on Pipedrive suurendanud müüki 1894 protsenti. 2015. aastal oli ettevõtte käive kaheksa miljonit eurot.

Inc. 5000 koostab iga-aastaselt edetabelit USA kõige edukamatest väikeettevõtetest. Oma esimese suurema tunnustuse on Inc. 5000 edetabelist saanud ka ettevõtted nagu Dell, Microsoft, Timberland, LinkedIn, Yelp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles