Tartus avab peagi uksed uus spaahotell

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kvartali keskus.
Kvartali keskus. Foto: Margus Ansu

Novembri lõpus avab Tartus Kvartali keskuses uksed V spaahotell ja konverentsikeskus, mis mahutab päevas kuni 1200 külastajat, kirjutab Rahvusringhäälingu (ERR) uudisteportaal.

Spaa juhatuse liikme ja ühe omaniku Veiko Mahlakase sõnul plaanib kunagise Tartu vana kaubamaja parkla alal avatav hotell uksed avada novembri lõpus ja praegu ollakse töödega graafikus. Tube tuleb hotelli 79 ning voodikohti 286. Töötajate tuumik on paika saanud ja nüüd algab suurem kaadri otsimine.

Spaakeskuse pindala on umbes 3800 ruutmeetrit ja sellisena on see Mahlakase sõnul üks Baltimaade suurimaid. «Spaa mahutab samaaegselt kuni 300 külastajat, päeva jooksul kuni 1200 külastajat. See asub Kvartali keskuse neljandal korrusel ning sinna pääseb otse keskusest eskalaatori või liftiga,» rääkis Mahlakas portaalile.

Valmiva hotelli eeliseks nimetas ta seda, et Tartus ei ole teisi saunade ja basseinidega spaahotelle, samuti asukohta ja teenuste laia valikut.

V SpaaHotell OÜ omanikud on Marko Johanson, Viljo Naar ja Veiko Mahlakas. Spaakeskust hakkab opereerima Tartu Tarbijate Kooperatiivi tütarettevõte R2 SPA OÜ.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles