Ratsa rikkaks? Vaevalt küll

Liina Kanarbik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kairos Technologies ostab inimestelt kõvakettamahtu, et seda väidetavalt suurettevõtetele rentida.
Kairos Technologies ostab inimestelt kõvakettamahtu, et seda väidetavalt suurettevõtetele rentida. Foto: Kuvatõmmis

Uskumatud edulood, sadadesse protsentidesse ulatuv aastane tootlikkus — ka Eestis pakutakse investeerimisvõimalusi, mis teevad üleöö rikkaks, kuid mille suhtes soovitavad ettevaatlikud olla nii investeerimisasjatundjad, politsei kui ka finantsinspektsioon.

Üks sellistest on näiteks Kairos Technologies, mis pakub võimalust rikkaks saada, kui anda rendile osa oma arvuti kõvaketta mahust. Selle importijaks peetakse Valeri Holodnjakovi. Võrus tegutsev kergejõustikutreener Holodnjakov ütles, et oma 54 eluaasta jooksul ei ole ta kuulnud, et keegi soovitusturundusest midagi positiivset kirjutaks.

«Meist on tehtud pahad poisid ja me ootame meedialt vabandust,» alustas Holodnjakov, «ma ei loe isegi enam lehti ega vaata televiisorit, sest seal ainult mustatakse Kairost.» Ta lisas, et on Eesti meedias äärmiselt pettunud ja keeldub intervjuust. Ka ühegi teise artiklis mainitud ettevõtte esindajaga Postimees kontakti ei saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles